Ακολουθήστε τον αυτοματοποιημένο τρόπο της INCOMELINE για σίγουρο κέρδος !

Με τον αυτοματοποιημένο τρόπο μας, έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και σίγουρο για την ανάπτυξη προσωπικών μεριδίων αφού, συνδέουμε με εσάς σε διάταξη 4άδας τους επόμενους καταναλωτές που ενεργοποιούν δικαιώματα και προέρχονται από τις προωθητικές μας ενέργειες.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καθένας για να κερδίζει μερίδια κάθε μήνα, είναι να ενεργοποιήσει δικαιώματα και να εντάξει στις προτιμήσεις τους προϊόντα της εταιρείας που συνεργαζόμαστε. Αυτό αρκεί για να κερδίζει πολλαπλάσιο ποσό μεριδίου στον τραπεζικό του λογαριασμό κάθε μήνα, από το ποσό που κατανάλωσε. Αυτό πραγματικά μπορεί να το κάνει η συντριπτική πλειοψηφία του ενεργού πληθυσμού της χώρας. 

Η ενεργοποίηση δικαιωμάτων και η κάλυψη των ατομικών σας αναγκών από την εταιρεία (με μεγάλες εκπτώσεις γι' αυτό), σας φέρνει μερίδιο από το μέρισμα της εταιρείας, στον τραπεζικό σας λογαριασμό!!!

Οι 4άδες της INCOMELINE βασίζονται στο πλάνο κατανομής μεριδίων της εταιρείας (επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε την εταιρεία και πως ενεργοποιούνται δικαιώματα) και δημιουργούν ατομικά μερίδια σε όσους είναι μέσα σε αυτές.

Πως δημιουργούνται οι 4άδες σας.

  • Με την ενεργοποίηση σας, ξεκινάει ο σχηματισμός της 4άδα σας. 
  • Οι επόμενοι 4 που ενεργοποιούν δικαιώματα (μπορεί να μην τους γνωρίζετε προσωπικά), συνδέονται με εσάς. 
  • Για τον καθένα από τους τέσσερις ισχύει το ίδιο. Συνδέονται τέσσερις, στον καθένα που έχει συνδεθεί μαζί σας. 

Παραστατικά στο βίντεο που ακολουθεί.  

Γιατί συνδέουμε καταναλωτές μεταξύ τους σε 4άδες;

Το μερίδιο που εισπράττετε κάθε μήνα στον τραπεζικό σας λογαριασμό (αφού ενεργοποιήσατε δικαιώματα) προκύπτει αφού η εταιρεία μετρήσει το τζίρο που παράγουν οι καταναλωτές που είναι συνδεδεμένοι μαζί σας, σε πλάτος (4άδας) και άπειρο βάθος επιπέδων (4άδες της 4άδας σας). Από όλη αυτή την ακτίνα κατανάλωσης σε πλάτος και βάθος, δικαιούστε μερίδιο. Το 40% αυτού του τζίρου γίνετε μέρισμα. Βάση του μερίσματος προκύπτει το μερίδιο σας. Με τον ίδιο τρόπο μετράει η εταιρεία το τζίρο των συνδεδεμένων μελών και αποδίδει το μερίδιο που αναλογεί σε κάθε μέλος της, αφού η ίδια επέλεξε να αμείβει τα μέλη καταναλωτές της, αντί να διοχετεύει αυτά τα ποσά σε προώθηση και διακίνηση. 

Ο αυτοματοποιημένος τρόπος σύνδεσης καταναλωτών μεταξύ τους σε 4άδες, διασφαλίζει την συντεταγμένη ανάπτυξη όλων όσων βρίσκονται μέσα σε αυτές σε πλάτος και βάθος. Δεν υστερεί κανείς κανενός στην είσπραξη μεριδίων.

Με την INCOMELINE, το σώμα που αποτελείτε από καταναλωτές μεγαλώνει ταχύτατα. Με πολλαπλά οφέλη για όλους αλλά και για τον καθένα ξεχωριστά. Μεγαλώνει ταχύτατα αφού, ο καταναλωτής εξακολουθεί να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Να καλύπτει τις προσωπικές του ανάγκες οικονομικά, με ποιοτικά προϊόντα. Με τον αυτοματοποιημένο τρόπο μας (και όχι από δικές του συστάσεις) μεγαλώνει το σώμα που αποτελείτε από καταναλωτές και έτσι δικαιούται να εισπράττει αυξανόμενα μερίδια στο λογαριασμό του μήνα με το μήνα. Αν δεν συμμετείχε στην 4άδα προφανώς θα έβρισκε προϊόντα άλλων εταιρειών να καταναλώσει, αλλά δεν θα είχε μέρισμα από καμιά άλλη εταιρεία στον τραπεζικό του λογαριασμό, βάση της κατανάλωσης του αυτής και μόνο.  

Τα ατομικά σας μερίδια που γεννιούνται με τις 4άδες τα ελέγχετε online από το back office σας, με κωδικούς που παραλαμβάνετε από τη εταιρεία, με την ενεργοποίηση δικαιωμάτων σας. 

Πως δημιουργείτε τζίρος και μερίδια από αυτόν τον τζίρο για όλους;  

Οι καταναλωτές που βρίσκονται στις 4άδες, έχουν τρία βασικά κίνητρα να προτιμήσουν την εταιρεία για τις αγορές τους. α) Άριστη ποιότητα προϊόντος. β) Πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές, αφού είναι εργοστασιακές! γ) Το σπουδαιότερο για πολλούς. Μερίδιο από το μέρισμα συνολικής κατανάλωσης στον τραπεζικό τους λογαριασμό που αυτοματοποιημένα αναπτύχθηκε από την INCOMELINE. Για να το εισπράξουν, χρειάζεται να διαθέσουν ένα πολύ μικρότερο ποσό να αγοράσουν προϊόντα, από εκείνο που θα εισπράξουν από μερίδια. Έτσι γεννιέται τζίρος. Βάση αυτού του τζίρου, μέρισμα από την εταιρεία. Βάση του μερίσματος, ατομικά μερίδια στους τραπεζικούς λογαριασμούς των μελών. Η διάταξη 4άδας που εφαρμόζουμε, αναπτύσσετε πανελλαδικά. Το ατομικό μερίδιο κάθε μέλους είναι αυξανόμενο μήνα με το μήνα, αφού το σώμα των ενεργοποιημένων καταναλωτών μέρα με τη μέρα, μεγαλώνει. Το ποσό των μεριδίων σας είναι δυνατό να ισούται αρχικά, με το ποσό ενός μισθού, που με την πάροδο του χρόνου, πολλαπλασιάζετε!!!

Φανταστείτε να σας έλεγε μια εταιρεία super market να γίνετε μέλη της. Να καλύπτετε από εκείνο το super market κάποιες από τις προσωπικές σας ανάγκες και εκείνο θα σας αντάμειβε γι' αυτό, με ένα πολύ μικρό μερίδιο από τον όλο τζίρο του. Αναλογιστείτε πόσο πραγματικά μεγάλο ποσό θα κερδίζατε το μήνα!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 

Όλοι όσοι συμμετέχουν στις 4άδες, έχουν... 

Από την εταιρεία. 

  1. Πρόσβαση σε πιστοποιημένης ποιότητας προϊόντα με έκπτωση που υπερβαίνει το 50% από τις τιμές λιανικής, σε μόνιμη βάση! Έτσι καλύπτουν οικονομικά τις προσωπικές τους ανάγκες. 
  2. Μερίδιο από το μηνιαίο μέρισμα της εταιρείας, στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Η εταιρεία μετατρέπει το 40% του καθαρού της τζίρου σε μέρισμα και αποδίδει το μερίδιο που δικαιούται το κάθε μέλος της, βάση ενός πλάνου κατανομής μεριδίων. 

Από την INCOMELINE.

  1. Σιγουριά και ασφάλεια στην ανάπτυξη μεριδίων για όλους, αφού ο αυτοματοποιημένος τρόπος ανάπτυξης σε 4άδες της INCOMELINE, υποστηρίζετε από προωθητικές ενέργειες, που επιφέρουν μαζικότητα συμμετοχής σε αυτές.   

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !!!

Αισθανθείτε και εσείς τη σιγουριά και την ασφάλεια της 4άδας.

Πάρτε τη θέση σας σε αυτή και κερδίστε μερίδια στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Οι επόμενοι τέσσερις καταναλωτές που θα σχηματίσουν την 4άδα σας, είναι θέμα λίγων ωρών ή ημερών!!!

Τηλ. Κέντρο 210 220 2207 

info@incomeline.net